Kuvia 15.06.2017

Kuvia 15.06.2017

No nyt alkoi tapahtua! Aurinkoinen parinkymmenen asteen lämpötila oli saanut hyvän joukon motoristeja liikkeelle, myös Roadcaptain Veijo oli saapunut avo-Mustangillaan viehättävän kyytiläisensä kanssa. Toijalasta Mustangin perävaloja lähti seuraamaan kahdeksan pyörän letka. Mukaan oli uskaltautunut peräti kaksi uteliasta ensikertalaista.

Ryhmän päästyä ravitsemusliikkeen tiskin ääreen heidät yhytti myös etelästä lähtenyt Messinkimasu. Ensikertalaisista vain toinen uskaltautui tilaamaan sen oikean annoksen toisen jäädessä vasta suunnittelemaan ja tarkkailemaan ruokailijoiden ilmeitä. Mukana oli useampikin ”kerrankesässäpihvi” -jäsen, jotka nostivat statustaan yhdellä pykälällä. Peltipötsi kirii jäsenlistalla toisena, tälläkin kertaa statusta oli nostettava kahden pihvin verran.

Kuinka ollakaan, tämänkertainen noviisimme sujautti pihvin ilman suurta dramatiikkaa vatsaa lämmittämään, kommenttina oli: ”Mukava pistely kurkussa ja jopa ikenissä. Henkeä ahdisti mutta piimä helpotti oloa.” Australian hallituksen jäsenrekisterinhoitajalle on ilmoitettu jäsennumerovarauksesta ja numero saatetaan vahvistaa jo hallituksen seuraavassa kokouksessa.
Tämän ajon saldona kerhomme sai uuden jäsenen ja seitsemän statuksen nostoa.