Kuvia 21.09.2017

Kuvia 21.09.2017

Kauden viimeisellä ajolla kokoontui neljästä suunnasta yhteensä kuusi motoristia herkuttelemaan maukkailla pihveillä. Kuivat asfalttitiet loivat mukavat puitteet ajelulle, eikä syksyn keltaisia lehtiä vielä ollut merkittäviä määriä kertynyt ärjyvien kulkupelien reiteille. Tilauksensa tehtyään seurue valtasi sisätiloista ”pitkänpöydän” ja iloinen puheensorina täytti ravitsemusliikkeen. Kun annokset tuotiin pöytään, Peltipötsi totesi paperisen ruokaliinan sisältä löytyvän uutuuttaan kiiltävät ja äärimmäisen terävät lähitaisteluvälineet. Tästä erinomaisesta palvelusta kiitokset saatuaan, tarjoilijatar kertoi valinneensa kanta-asiakkaille keittiön parhaat välineet. Kuusi ruokailijaa sai suoritettua seitsemän pihviä reippaasti ja oli kotiinlähdön vuoro. Peltipötsi ja Messinkimasu kuitenkin jäivät vielä ikään kuin viivyttämään haikeaa eronhetkeä. Tiskin ääressä tarjoilijattaren kanssa oli hyvä tarkistaa ensi vuoden kalentereita ja ravitsemusliikkeen edustajana hän totesi, että heidän puolestaan kerhon kausi 2018 voi alkaa toukokuun kymmenentenä päivänä. Nämä kaksi kerholaista saivat vielä lämpimät halaukset ja lyhyen talven toivotukset ennen talviunille lähtöä. 

Näin on kausi 2017 saatu onnelliseen päätökseen. Kerhomme sai kuusi uutta jäsentä, mikä edelleen osoittaa kerhon todellisen tarpeen tässä yhdistysten luvatussa 100-vuotiaassa maassa.

Talviunien keskeltä kannattaa kuitenkin herätä hetkeksi ja torstaina 30.11. klo 18.00 suunnata kulkunsa Tampereelle Ravintola Hookin VIP-tiloihin kunniakkaan kerhomme pikkujouluihin.