Kuvia 22.03.2018

Kuvia 22.03.2018

Kerhomme jäsenistöä kokoontui Tampereen Kehräsaaressa sijaitsevan Ravintola Hookin VIP-tiloihin kiitettävä määrä. Yhdeksäinenhän oli jo kansakoulussa tavoiteltava numero! Kokeneita pihvinpurijoita hemmoteltiin Raipen burger-annoksilla, ribbseillä ja muilla herkuilla, kastikkeissa oli tietysti varaa valita miedon lempeistä chilin makuisista aina ruokalistassa kolmella pääkallolla merkittyihin asti.

Peltipötsi esitteli käymäänsä sähköpostikeskustelua. Hän oli viestitellyt pitkin talvea ajojemme kohteena olevan tutun ravitsemusliikkeen tarjoilijattaren ja lihamestarin kanssa. Jo syksyllä oli entistä tulisempi ruoka-annos suunnitteilla ja sen kehittely on nyt valmis. He halusivat antaa kerhollemme suuren kunnian nimetä tämä annos lihamestarin viitekehys huomioiden. ”Musta, punainen ja tuli” osoittautuivat Peltipötsin entiselle tyttöystävälle varsin inspiroivaksi aiheeksi ja hänen ehdotuksensa hyväksyttiin sellaisenaan esitettäväksi ravintolalle. Kokous muistutti, että ehdotukseen on liitettävä myös kattavat perustelut, jotka esitettiin tämän nimen yhteydessä. Kerholaiset lupautuivat pitämään uuden annoksen nimen salaisuutena ensimmäiseen ajopäivään 10.5. asti, jolloin ravintola sen itse virallisesti julkistaa. Huomion arvoista on myös se, että ravintolan ehdotuksesta vain ja ainoastaan kerhomme jäsenillä on mahdollisuus tilata tämä uusi annos.

Sähköposteista kävi myös ilmi, että kerhomme on saanut virallisen statuksen tämän ravintolan omana moottoripyöräkerhona. Tämähän on itse asiassa jo monena kesänä ollut aistittavissa kaikesta meitä kohtaan osoitetusta huomioimisesta. Ystävällisillä ja lämpimillä sanoilla meidät toivotettiin tervetulleiksi moottoripyörinemme tänäkin kesänä!

Ennen kotiinlähtöä katseemme kääntyivät jo kauas tulevaisuuteen. Peltipötsi varasi nämä samaiset VIP-tilat kerhon pikkujouluja varten torstaiksi 29.11.2018 klo 18.00.  

Mutta sitä ennen on koko kesä mutkateineen ja tulisine pihveineen odottamassa!