Kuvia 12.07.2018

Kuvia 12.07.2018

Upean pilvipoutaisen sään vallitessa kokoontui kymmenen motoristia lähtöpaikalle maukkaat ruoka-annokset mielessään, kolme heistä oli saanut myös kyytiläisen mukaan. Kerhon perustajajäsen, jäsen numero kaksi, lupasi toimia autoilevana tarkkailijana ja peränpitäjänä. Hän kertoi lääketieteellisiä syitä autoiluunsa, mutta totuus paljastui pienessä sivulauseeseen kätkeytyneessä viittauksessa, hän oli oikeastaan huolissaan suuresta Huolla&Duunaa -merkkisten kulkupelien osuudesta -täytyyhän jonkun kerätä pudonneet osat talteen tienposkesta!

Peltipötsi veti letkan perinteisintä reittiä ja paikalle oli jo ennättänyt Messinkimasu tilaustaan tekemään. Seurue siirtyi terassille odottamaan ruoka-annosten valmistumista ja heillä olikin mainio tilaisuus kuulla kerhon syntyvaiheista perustajajäsenen itsensä kertomana. Kerhon kovin kaksikko nautti Krakataunsa ja joukkoon uskaltautunut noviisi suoritti Harmagedon-annoksensa vähäeleisesti ilman suuria manööverejä. Raikuvien aplodien säestyksellä hänet toivotettiin tervetulleeksi veljeskuntaan, jäsennumerovaraus tehtiin saman tien, sen Australian hallitus käsittelee ja vahvistaa seuraavassa täysistunnossaan.

Kaikille jäsenyyttä havitteleville mainittakoon, ettei Harmagedon-annoksen suorittaminen ole mitään lastenleikkiä kokeneellekaan pihvinpurijalle. Tällä kertaa melko pienellä jäsennumerolla oleva ruokailija joutui jättämään suorituksensa kesken! 

Hienon ravintolaillan saldona oli siis kaksi Krakatauta ja kolme Harmagedonia sekä kerholle uusi jäsen. Motoristit hajaantuivat tahoilleen ja reittien valinnoista, sattumuksista ja kommelluksista riittänee kerrottavaa vielä lasten lapsillekin. Mutta veljeskunnan sisäinen yhtenäisyys säilyy ja lujittuu!