Kuvia 05.09.2019

Kuvia 05.09.2019

Syyskauden ensimmäiselle ajolle kokoontui kolme motoristia. Peltipötsin johdolla porukka ajeli perinteistä reittiä ravintolalle. Matkalla heidän oli todettava syksyn saapuneen, pariinkin otteeseen he saivat sadekuuron niskaansa. Perillä heitä odotti Messinkimasu omia reittejään ajelleena ja Harmagedon-annoksensa jo tilanneena.

Viime ajolla jäsenyytensä Krakatau Clanissa lunastanut Inssi tilasi Harmagedonin, ja Peltipötsi uhmasi kohtaloaan tilaamalla Krakataun muusilla. Melkein puoli kiloa sikaa ja viiden-kuuden perunan satsi soseutettuna on todellinen koitos kokonsa puolesta, puoli pullollista Trinidad Scorpionia annoksen kastikkeena on hänelle haasteista pienin!

Statuksen nostoihin oikeuttavat annokset suoritettiin tasaisen varmasti, ”Liesleikekin” katosi samaan tapaan näkösuojaan. Ravintolan henkilökunnalta saimme informaatiota sekä loppusyksyn että ensi kevään aukioloajoista. Peltipötsi muistutteli pikkujouluista ja niiden ajankohta onkin syytä laittaa kalentereihin!

Aikaisesta lähtöajankohdasta on se etu, ettei kotimatkaa tarvitse ajella ihan pilkkopimeällä. Yksi sadekuuro osui heidän kohdalleen myös paluumatkalla, mutta maltillisesti tilannenopeutta alentaen seurue ratsasti kohti auringonlaskua.