Kuvia 09.07.2020

Kuvia 09.07.2020

Muutaman uhkaavan pilven saattelemana lähti Peltipötsi vetämään yhden miehen letkaansa kohti kerhon omaa ravintolaa. Hän oli tietoinen Eskimojaoston toisen jäsenen, Messinkimasun, takuuvarmasta saapumisesta aterioitsemaan, näin ollen vaatimus kahden täysivaltaisen jäsenen läsnäolosta täyttyi. 

Pilvet vain uhkasivat pohjoisen suunnalla, mutta eteläisen osaston edustaja sai kokea useammankin sateen ripsauksen. Annoksia tilatessa tulikin henkilökunnalta tieto, että vain yksi Krakatau-pihvi on valmiina odottamassa, lyhyen neuvottelun ravintolan henkilökunnan kanssa kaksikko päätyi tupla-Harmasta Krakatau-soosilla höystettyyn versioon toiselle ruokailijalle. Pikainen puhelu Australiaan ja kaksikko sai hyväksynnän myös tällaiselle Krakatau-viritelmälle. 

Äärimmäisen kohteliaana motoristina Messinkimasu antoi Peltipötsille mahdollisuuden tilata ”oikean” pihvin. Mitä ilmeisimmin tätä hilpeän hauskaa keskustelua maukkaista pihveistä oli läheisessä pöydässä istunut seurue myös kuunnellut, sieltä nimittäin oli vaimeasti erotettavissa ”maustettu maailman tulisimmalla chilillä”. He olivat mitä ilmeisimmin lukeneet ruokalistassa olevaa kuvausta Krakatau-annoksesta: ”Tämä ei ole TUKES:in hyväksymä, eikä sitä suositella ihmisravinnoksi!”

Tämä kaksikko joka tapauksessa nautti hyvällä ruokahalulla annoksensa ja saivat kumpikin kahden pykälän nousun statukseensa.