Kuvia 01.10.2020

Kuvia 01.10.2020

18 vuotta sitten perustetun nykyisin 157 jäsenen Harmagedon Brothersin ajokauden 2020 viimeiselle ajolle tuttuun lähtöpaikkaan saapui kuusi nälkäistä motoristia. Seitsemäskin liittyi letkaan lähtöhetkellä.

Legendaarisen Chilinsyönnin mm kisoissa olleen Road Captain Peltipötsin poissaollessa sai vastuullisen tehtävän asettua vetäjän paikalle jäsen 152 jota Mr Tattooksikin on täällä joskus tituleerattu.

Tuttua reittiä Susikkaan ja Saaren kansanpuiston kautta ajelimme aurinkoisessa säässä mutkateistä ja syksyn kauneudesta nauttien Kerhon omaan ravintolaan. Perillä Keppana Kellarissa meitä odotti jo jäsen 133, kuuluisa Messinkimasu joka tekikin sitten lähes uskomattoman suorituksen, hän nimittäin nautti peräti neljä Harmagedon pihviä yhdeltä istumalta ja sai valtavat ablodit suorituksesta johon ei ole vielä koskaan aiemmin kukaan pystynyt, hattu päästä, respect. Jäsen 126 Inssi tilasi kolmannen kerran Krakataun jonka hän nautti tyynen rauhallisena, myös jäsen 135  Seppo tilasi Krakataun, vieläpä ensimmäistä kertaa ja puolet siitä nautittuaan totesi että tämä riittää. Seuraavalla kerralla sitten. Jäsenmerkkivastaava Seppo, jäsen 136 nautti tällä kertaa hieman miedomman annoksen, kuten myös jäsen 156 Jouni. Jäsen 152 nautti Harmagedon annoksen yhdellä pihvillä ja piti sitä erittäin maukkaana. Jäsen 151, musiikin ammattilainen Jussi tilasi ensimmäisenä kerhon historiassa peräti kaksi Krakatau pihviä ja oli todella lähellä onnistua tässä ”maailmanennätyssuorituksessa”. Kannustus oli hurjaa ja vain viisi palaa jäi esteeksi pääsystä historiankirjoihin, suoritus oli silti huikea ja Jussikin sai isot ablodit urheasta suorituksestaan, Jussinkin Krakataustatus kohosi yhdellä syödyllä. Seitsemäntenä muodostelmassa ajanut motoristi ei lähtenyt vielä jäsenyyttä tavoittelemaan, kävipähän vähän hakemassa tuntumaa ensi ajokautta varten kun koittaa ehkä Harmagedon pihvin silloin nauttia. Mainittakoon vielä paikalle saapunut pariskunta jonka mieshenkilö nautti elämänsä ensimmäisen Harmagedon pihvin ja tykkäsi mausta mutta koska ei saapunut moottoripyörällä, ei Australiassa sijaitseva kerhon hallitus voi valitettavasti jäsenyyttä hyväksyä. Hän lupasikin saapua ajokaudella 2021 kaksipyöräisellä että pääsee mukaan ja saa oman jäsennumeron kerhossa. Ajokausi on näin loppuun taputeltu ja muistakaahan kaikki jäsennumeron haltijat seuraava tapaamisemme kerhon pikkujouluissa marraskuussa. Kiitos kaikille osallistuneille ja erityisesti kiitos vielä Road Captain Peltipötsille, jonka pihvistatus on huikea. Ensi ajokaudella hän ylittää 100 syödyn pihvin rajan ja se on jo todella iso juttu se.