Kuvia 26.11.2020

Kuvia 26.11.2020

Jo perinteiseksi muodostuneisiin Harmangedon Brothers -kerhon tulisiin pikkujouluihin ravintola Hookiin Tampereella kokoontui kahdeksan jäsentä. Erilaisten esteiden, mm. korona-altistuksen tai pitkien välimatkojen vuoksi jätti muutama aktiivijäsen juhlallisuudet väliin.

Tilaisuuden aluksi Road Captain Peltipötsi toivotti kerholaiset tervetulleiksi ja luki hänelle saapuneet tähän tilaisuuteen saapuneet viestit. Ilahduttavin näistä varmastikin oli oman ravintolamme pikkujoulutervehdys! Road Captain oli suunnitellut kerhon 19. ajokauden ajopäivämääriä ja lähettänyt alustavan suunnitelman myös kohderavintolan henkilökunnalle. Heidän hyväksymän aikataulun hän esittelikin kerholaisille. Ajopäivämäärät vahvistettiin muutaman kysymyksen ja selvityksen jälkeen. Huomionarvoista on, että sekä kevättapaamisen että pikkujoulujen pitämiseen soveltuvan Hookin VIP-tilat saimme varattua saman tien! Innosta puhkuen Road Captain mainosti jo kesän Jokeriajoa, vaikka siihen on aikaa yli puoli vuotta.

Tämän virallisen osuuden aikana oli ravintolan henkilökunta jo tuonutkin tuoppikaupalla juotavaa sekä toinen toistaan herkullisemman näköisiä ruoka-annoksia kerholaisten nautittavaksi: ribbsejä, erilaisia hampurilaisia lisukkeineen sekä kylmiä virvokkeita. Puheensorina täytti VIP-tilat ja muutamia valokuviakin tuli otettua. Viilenevää iltaa ja kotimatkaa varten seurueen kaukaisimmat vieraat joutuivat tilaamaan lämmittäviä juomia.

Illan päättyessä oli aika toivottaa ”Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2021 sekä lyhyttä talvea!” Näihin toivotuksiin yhtyy myös kerhon hallitus täältä helteistä kärsivästä Australiasta!