Kuvia 24.03.2022

Kuvia 24.03.2022

Valoisana kevätiltana kokoontui kahdeksan kerhon jäsentä nyt jo perinteiseksi muodostuneeseen kevättapaamiseen Hook-ravintolan VIP-tiloihin. Seurakseen he olivat saaneet kolme asiasta kiinnostunutta. Avaussanojen ja tervetuloseremonioiden jälkeen Road captain Peltipötsi esitteli aikaansaannoksiaan, hän oli nimittäin askarrellut porukalle kerhomme logolla varustettuja avaimenperiä.
Ravintolassa ei ollut suurta ruuhkaa ja tilauksemme tuotiin nopeasti pöytiin. Raipen burgeriannos on aina yhtä maukas ja on todettava, että useampikin porsas oli joutunut luopumaan kylkiluistaan ribbsi-annoksia varten.
Iloisen puheensorinan ja kuulumisten vaihtojen jälkeen Road captain pyysi perustajajäsentä numero kaksi kertomaan uusille jäsenkokelaille kunniakkaan kerhomme syntyvaiheista, onhan se tarina myös kokeneempienkin mukava kuulla. Kertaushan on tunnetusti opintojen äiti, tai jos ei nyt äiti, niin ainakin täti!
Tulokkaille kerrottiin muutenkin kerhostamme ja kolmikko vaikutti niin innostuneelta asiastamme, että tänä kesänä saamme ainakin noviiseja suoritusta yrittämään. He kaikki halusivat liittyä ”votsap”-rinkiin, jotta tärkeät asiat ja hassuttelummekin tavoittavat heidät. Tämä on mainio kanava yhteydenpitoon, jota myös konkareille suositellaan, ilmoittautuminen vain Peltipötsille. Seurue sai myös kuulla kesän Jokeriajon kohteen löytyneen ja ajoreitinkin jo olevan ”hahmollaan”. Katseet jo tulevassa ajokaudessa seurue hajaantui hämärtyvään iltaan todeten, ettei ensimmäiseen ajoon ole enää kahtakaan kuukautta!