Kuvia 16.06.2022

Kuvia 16.06.2022

Kahden viikon takainen rankkasade aiheutti ajelun peruuntumisen, mutta tällä kertaa sää suosi pihviajelijoita. Kahdeksantoista lämpöastetta, puolipilvinen taivas ja kuiva asfaltti on mainio yhdistelmä yhteiselle retkelle. Kuusi motoristia lähti Peltipötsin johdolla virallisesta lähtöruudusta kohti herkkuja. Matka kulki Teuron kautta Hämeen Härkätien mutkaiselle osuudelle, keväisen innon myötä oli hienoa kruisailla tätä reittiä.


Ravintolan pihassa oli Messinkimasu letkaa vastassa jo annoksensa tilanneena ja ulkopöydän varanneena. Kassaneidille Road captain kaivoi taskustaan oman avaimenperän, samanlaisen kuin kerholaisillekin on ollut jaossa. Tilaukset tehtyään seurue siirtyi aurinkoiselle terassille odottamaan annosten valmistumista.


Eipä aikaakaan, kun Peltipötsin Krakatau, Mr. Inssin tupla-Harma ja muiden sinkku-Harmat tuotiin pöytään. Mr. Pikku Myy tosin pitäytyi statuksen nostoa ajatellen ei-hyväksyttävässä annoksessa. Iloisen rupattelun merkeissä annokset katosivat lautasilta, ajolistaan Mr. Inssi kirjoitti terveisiksi ”Täynnä”, mihin kommenttiin myös Peltipötsi voi varauksetta yhtyä! Lihamäärän ollessa 440 grammaa, on hyvin epätodennäköistä, että vatsaan jäisi tyhjiä koloja.


Mukavan valoisa ja säätilaltaan leppoisa kesäilta houkutteli valitsemaan paluureitiksi Eerikkilän Urheiluopiston ja myös Koijärven maisemien mutkatiet. Seurue hajaantui tahoilleen, mutta jo kahden viikon päästä, lauantaina 2.7. klo 9.00, lähdemme Jokeriajolle. Sitä odotellessa Kerhon Australian hallitus toivottaa hyvää Juhannusta jäsenille ja kaikille asiastamme kiinnostuneille.