Kuvia 21.07.2022

Kuvia 21.07.2022

Tulin, näin ja söin. 

..Ja jottei päivän tarina ei jäisi aivan liian lyhyeksi, otti Mr. Bitti kopin päivän tarinasta samalla kun Peltipötsi nautti Karavaanarin elämästä. 

Oli lämmin ja aurinkoinen päivä kun kaksi ”veteraania” tapasi jäsenkokelaan Toijalan ABC:llä Nesteellä. Hetken odottelun jälkeen kolmen pyörän letka lähti kohti määränpäätä, Keppana Kellaria. Saattuetta johti punainen KultaSiipi ja Mr. Bitti piti perää. Lämpömittarin lähestyessä 30 astetta, sujui matka oikein lämpimissä merkeissä. Loppumatkasta tiellä olevat hiekkatäytteiset kuopat pitivät kuskit valppaina.

Kellarille saavuttua kolmikon toimesta tiskiltä tilattiin kaksi Harmaa (ja yksi ”lasten” pihvi). Harman kyytipojaksi luonnollisesti tilattiin myös iso maito ja piimä. Tilauksen jälkeen nälkäinen joukko siirtyi pihalle herkkuja odottamaan. 

Eikä tarvinnutkaan kauaa odotella kun pihvit jo saapuivat ja kuola valuen pääsi trio herkuttelemaan. Pihviä kehuttiin tuliseksi, herkulliseksi ja isoksi. Myös idea mini Harmasta heitettiin ilmoille. Herkulliset pihvit hävisivätkin ilman isompia (näkyviä) ongelmia ja samalla pääsimme toivottamaan uuden jäsenen joukkoomme. Tervetuloa!

Pienen sulattelun ja jälkiruokahvin jälkeen suunnattiin pyörät kohti auringonlaskua.