Kuvia 25.08.2022

Kuvia 25.08.2022

20-vuotisjuhla-ajo
Lämpötilan hipoessa kahtakymmentä astetta kokoontui neljätoista motoristia perustajajäsenen luo kakkukahveille. Lukaalin ja rekvisiitan esittelyn jälkeen porukka laulaa luikautti kerholle syntymäpäivälaulun ja siirtyi aiheeseen sopivan ”kypäräkakun” (=käpykakku) ja kahvikupposten ääreen. Paikalle oli saapunut myös muutaman vuoden tauon pitäneitä kerhomme jäseniä, tämä ilahdutti sekä perustajajäsentä että Road captainia. Mukavan herkuttelutuokion jälkeen komea letka jyristeli tutulle lähtöpaikalle paraatiajona.
Kellon viisareiden näyttäessä kuutta, tämä viidentoista nälkäisen motoristin upea seurue lähti Road captain Peltipötsin johdolla kohti maukkaita ruoka-annoksia. Juhla-ajon ollessa kyseessä, reitiksi valittiin Teuron kylän ja Hämeen Härkätien maisemareitti. Upea säätila ja hymyilevä aurinko siivitti letkan ajelua kohti tuttua ravintolaa.
Parkkipaikalla heitä odotti Messinkimasu jo ravintolan historian ensimmäisen virallisen Harmagedon hampurilaisen tilanneena. Tämä ruoka-annoshan on nimenomaan kerhomme 20-vuotisjuhlan kunniaksi suunniteltu. Peräti yhdeksän statuksen nostoon oikeuttavaa tilausta suoritettiin, joista kolme oli näitä uutuuksia. Toden totta, kyllä se Harmagedon-hampurilainen on nimensä väärti!
Juttua riitti ravintolan pöydissä ja aika kului kuin siivillä. Pienten prätkäsäätöjen (Huolla&Duunaa) jälkeen pitkä letka lähti jyristen pimenevään iltaan. Paluureitti kulki urheiluopiston kautta Forssaan ja sieltä Koijärven halki Urjalaan, näin juhla-ajo sai maisemien ja mutkien myötä juhlavan päätöksen.