Kuvia 08.09.2022

Kuvia 08.09.2022

Syysaikataulun ensimmäiselle ajolle saapui kolme jäsentä ja kaksi noviisia, heitä saattelemassa oli myös jäsen numero yksi. Road captain lähti vetämään letkaa viilenevässä illassa, aurinkolasit olivat kuitenkin tarpeen. Matka mutkaisen Hämeen Härkätien kautta sujui juoheasti ja perille päästyämme tapasimme parkkipaikalla hymyilevän Messinkimasun.


Ravintolan henkilökunta oli saanut jatkoa inspiraatiolleen kerhomme syntymäpäivänä esitellystä Harmagedon-hampurilaisesta. Nyt he esittelivät Krakatau-hampurilaisen, jonka Messinkimasu jo oli ehtinyt tilata. Henkilökunta oli ollut yhteydessä kerhon ylintä päätäntävaltaa edustavaan Australian hallitukseen, joka oli tehnyt kokouksessaan päätöksen annoksen hyväksymisestä statuslaskentaan. Se tulee olemaan yhden arvoinen suoritus, vaikka annokseen kuuluva pihvi on kooltaan 2*180 gr=360 grammaa nautaa. Muista tilauksista vastasivat Inssi ja Peltipötsi sekä toinen noviiseistamme.


Eloisan rupattelun siivittämänä annosten suorittaminen sujui ilman ihmettelyitä, ainoastaan kokelaamme joutui hakemaan vesilasillisen, jos toisenkin, avittamaan suoritusta. Kannustusta saatuaan myös annokseen kuuluvat mausteet katosivat lautaselta, kommenttina hän totesi: ”Kannattaa kokea!” Voimakkaat aplodit täyttivät ravintolasalin ja niihin yhtyi myös naapuripöydän seurue.


Road captain otti suoran yhteyden Australian hallitukseen, joka olikin kokoontunut hätäkokoukseen. Videopuhelussa heillä todettiin olevan mustat puvut päällä ja hihoissa vielä surunauhat, heidän hallitsijansa kuningatar Elisabet II oli muutamaa tuntia aiemmin siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Tässä tilanteessa heitä ilahdutti kerhomme uusi jäsen, jolle he myönsivät kunniakkaan kerhomme jäsennumeron 162. Onneksi ajolla oli mukana myös kerhomerkkivastaava Mr. Pikku Myy, joten uusi jäsen sai ommeltavakseen jäsentunnuksena toimivan kangasmerkin.


Kotimatkalle seurue lähti haikein mielin, enää yksi ajo jäljellä. Syksy saa myös lämpötilan osalta, paluumatkalla lämpöasteita ei enää ollut enää viittäkään astetta. Kahden viikon kuluttua on tämän kauden viimeinen ajelu, joka täten ystävällisenä kutsuna ilmoitetaan.