Kuvia 15.12.2022

Kuvia 15.12.2022

Yksitoista kerhon jäsentä kokoontui Tampereen Kehräsaaressa sijaitsevan Ravintola Hookin VIP-tiloihin. Road captain Peltipötsi toivotti seurueen tervetulleeksi ja välitti terveiset kerhomme perustajajäseniltä, jotka olivat estyneitä saapumasta paikalle juhlimaan kanssamme.


Viehättävä tarjoilijatar keräsi juoma- ja ruokatilauksemme. Tässä vaiheessa Peltipötsi esitteli uudistetun ajolistan, joka sisältää muutaman lisäsarakkeen statuslaskentaa helpottamaan. Hän oli suunnitellut kauden 2023 ajopäivämäärät, jotka hyväksyttiin muutoksitta, myös Jokeriajo sai ansaitsemaansa huomiota: kohde on jo tiedossa ja reittisuunnitelmakin on hahmollaan.


Illan kohokohdaksi muodostui Australian hallituksen, perustajajäsenten ja Road captainin neuvottelujen tulos: tällä päivämäärällä emeritus Road captain Veli-Veijo sai kerhomme kunniajäsenyyden, tästä hän sai tunnustuksena kehystetyn kunniakirjan vaikkapa autotallin seinälle ripustettavaksi.


Kerhoomme tänä kesänä hyväksytty nuori jäsen yllätti sekä juhlakansan että tarjoilijattaren kertomalla halunsa suorittaa Nagamorich-siipihaasteen. Hän oli tarjoilijattaren uran ensimmäinen tilauksen tehnyt! Jo tässä vaiheessa hän sai aplodit.


Hook-burgerit, salaatit ja muut herkut tuotiin pöytään ja viimeisenä tämä haasteannos. Vakuutimme tarjoilijattarelle, että suoritusta valvotaan äärimmäisen tarkasti. Minkäänlainen huijaus ei olisi mahdollista, olihan paikalla peräti viisi Hookin Wall Of Fame -tittelin omaavaa kerholaista! Muutaman ähkäisyn jälkeen olivat siivet kadonneet korista ja nopealla lusikoinnilla myös siipisoosi oli hävitetty sääntöjen määräämällä tavalla. VIP-tiloista kuuluneet raikuvat aplodit toimivat kutsuna tarjoilijattarelle, joka totesi suorituksen hyväksytyksi.


Makoisat ruoat ja raikkaat juomat nautittuaan kerholaiset hajaantuivat talvi-iltaan. Seuraavan kerran tapaamme siis näissä samoissa juhlatiloissa kevätjuhlan merkeissä 16.3.2023 klo 18.00.


Tässä yhteydessä Australian hallitus toivottaa kerhon jäsenille, hang-around jäsenille ja kaikille asiastamme kiinnostuneille hyvin tulista joulua ja uutta vuotta, sekä tietenkin lyhyttä talvea.