Kuvia 25.05.2023

Kuvia 25.05.2023

Pilvipoutaisena torstaina Peltipötsi ja Mr. Bitti saapuivat hyvissä ajoin lähtöpaikalle, jopa niin aikaisin, että ehtivät nauttia jäätelötuutit ennen lähtöä. Heidän seuraansa liittyi kerhomme muutamalla ajokerralla mukana ollut motoristi. Tasan kuudelta koneet käynnistettiin ja kolmikko lähti perinteisimmälle reitille. Matka sujui mukavissa merkeissä ja noviisimme ihastelikin mutkareittiä.


Mr. Bitti ja noviisimme tilasivat lastenannokset, mutta Peltipötsille oli viime kerralla ravintolamme luvannut säästää viimeisen tarjottavan Krakatau-pihvin. Tämä kerhoamme varten suunniteltu ruoka-annos poistuu ruokalistalta. Illan viileydestä johtuen seurue varasi pöydän sisätiloista.


Ensimmäisenä tuotiin ”kevyet” eväät ja sieltähän se viimeinen Krakatau kermaperunoineen tuotiin Peltipötsille nautittavaksi. Siinä leppoisan jutustelun myötä lautaset tyhjenivät, myös Krakatau tuli suoritettua Australian hallituksen määrittelemällä tavalla.


Ennen kotiinlähtöä Road captain jäi hetkeksi jutustelemaan henkilökunnan kanssa. Heillä on 7-8 työntekijän vajaus ja kaiken aikaa on ”rekry päällä”. Heillä tullee olemaan ongelmia aukiolojen kanssa, mutta meille vakuutettiin, että kerhomme ajopäivät ovat hallinnassa.


Kolmikko lähti ajelemaan pikatietä Humppilan suuntaan, mistä Mr. Bitti jatkoi länteen kaksikon jatkaessa kohti Lempäälää.


Tänään siis päättyi Krakataun tarina, mutta legenda elää. Tästä pääset lukemaan lisää Krakatau-pihvistä.