Kuvia 31.08.2023

Kuvia 31.08.2023

Sääennuste lupasi kaatosadetta, tästä huolimatta lähtöpaikalle kokoontui +19 asteen lämpötilassa kolme jäsentä. He vakuuttivat, etteivät ole sokerista varmistaen kuitenkin sadeasujensa tiiviyden ja jyräyttivät koneet käyntiin. Peltipötsi oli lainannut entisen tyttöystävänsä amerikkalaisen, ettei oma valkoinen ratsu vain kuraannu. Varsinaista sadetta matkalle osui noin viiden minuutin ajan, mutta sumussa ajellessa kypärien visiirit olivat koko ajan märkinä.


Kohteeseen ehdittyään, totuttuun tapaan, Messinkimasu toivotti porukan tervetulleeksi. Seurueelle oli varattu pitkä pöytä, mikä oli kuitenkin hätävarjelun liioittelua, sillä muita asiakkaita ravintolassa ei ollut. Messinkimasu oli tilannut ja jo saanutkin Harmagedoninsa, mutta Mr. Inssi repäisi ja tilasi tuplan, jonka koko näkynee alla olevasta kuvasta. Peltipötsille riitti yksinkertainen tilaus ja neljäs kerholainen tyytyi mietoihin eväisiin. Illan saldoksi muodostui siis neljä suoritusta!


Kerholaiset kyselivät mahdollista kehittämistä Harmagedon pihviin, josko sitä ei leivitettäisi, vaan soosit ympäröisivät pihvin kuten Krakataussa konsanaan. Tällainen versio palvelisi myös viljavammaisia asiakkaita. Tämä idea jätettiin muhimaan henkilökunnalle. Kaksi ajoa on vielä jäljellä, joiden lähtö on sovittu klo 17.00. Vatsat täysinäisinä he puhisivat sadeasuja pukiessaan ja kiittelivät henkilökuntaa tästäkin illasta ja kerhomme aikataulun huomioimisesta. Illan pimetessä kerholaiset hajaantuivat kukin tahoilleen.


EDIT!!!
31.8.2023 ajelun jälkeen Australian hallitus otti kaukopuhelulla yhteyttä kohderavintolaan. Niinkin kaukana ymmärretään yrittäjien ahdinkoa: vain muutamaa kerholaista varten auki pidettävä ravitsemusliike tuottaa enemmän tappiota kuin rahalla ja mahdollisella mielihyvällä on saavutettavissa. Henkilökunta vaikutti todella ilahtuneelta tästä huolenpidosta. Puhelimessa sovittiin, että kauden 2023 syyskuun ajot perutaan. Virtuaalihalausten kera jäsenistölle toivotettiin hyvää syksyä, joulua ja uutta vuotta, sekä sovittiin kauden 2024 alkamispäivämääräksi 9.5. helatorstai eli Eurooppa-päivä.


Australian hallitus ja Road captain Peltipötsi kiittävät mukavasta ajokaudesta 2023, muistuttaen vielä perinteisestä joulujuhlasta ravintola Hookissa Tampereella 14.12.2023.