Kuvia 14.12.2023

Kuvia 14.12.2023

Talvisen illan hämärässä kokoontui kahdeksan henkeä kerhomme pikkujouluun Ravintola Hookiin. Tällä kertaa saimme käyttöömme uudet alakerran VIP-tilat. Juomatilaukset tehtyämme Road captain Peltipötsi toivotti seurueen tervetulleeksi. Lyhyen puheen päätteeksi hän jakoi suunnitelmansa ensi kesän ajopäivämääristä.


Useampikin Hook-burger, kokonaiset ribbsit Mr. Inssille ja muut herkut kuuluivat tilauslistalle. Annosten valmistumista odotellessa seurueella oli hyvää aikaa kertoa kuulumisia. Peltipötsi teki selkoa työpaikkansa karilleajoon päättyneestä pikkujouluristeilystä ja siihen liittyneistä pelastusmanöövereistä. Ilmapumppukaupoilta tai -neuvontapalveluista ei tässä kerhossa voi välttyä, jos vain emeritus-Road captain Veli-Veijo on paikalla.


Ruokailun lomassa Peltipötsi esitteli suunnitelmansa ensi vuoden toiminnasta, tässä vaiheessa se hyväksyttiin, joskin varsinaiset päätökset tehdään kevättapaamisessa. Tämä suunnitelma löytyy näiltä nettisivuilta. Tarjoilijattarelta kysyimme mahdollisuutta päästä näihin samoihin, mukaviksi havaittuihin, tiloihin. Kaiken kiireen keskellä tarjoilijattaremme toi salivastaavalta varmistuksen ensi vuoden tilavarauksista: olimme siis tälläkin kertaa käyttäytyneet riittävän siivosti.


Laskut maksettuamme seurue hajaantui haikein mielin kirpeään pakkaseen.


Australian hallitus toivottaa kerholaisille ja kaikille asiastamme kiinnostuneille hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle 2024! Ja erityisesti lyhyttä talvea…