Kuvia 14.03.2024

Kuvia 14.03.2024

Valoisana, joskin tihkusateisena, kevätiltana kokoontui kolme kerholaista ravintola Hookiin kerhon kevättapaamiseen. Pikkujouluissa on tapana pitää tonttulakkia päässä, tällä kertaa Road captain Peltipötsi oli valinnut päähineekseen kohderavintolan oman lippalakin. Hän toivotti Perustajajäsenen numero yksi ja Mr. Pikkumyyn tervetulleiksi kertoen viestittelystään ravintolan henkilökunnan kanssa. Viimeinen viesti alkoi sanoilla ”Hei täältä omasta ravintolastanne…”


Ravintola pyytää ajopäivinä ilmoittamaan lähtiessämme saapuvien määrän ja kuinka monta ”suoritusta” aiotaan tehdä. Heillä oli jo viime kesänä vaikeuksia saada tarvittavaa henkilökuntaa palkattua ja näin ollen kaikenlaiset ruoka-annosten haastavat ”viritykset” pyydetään toistaiseksi unohtamaan. Heidän näkökulmansa on hyvin ymmärrettävä, siihen liittyen myös kauden päätösajo on sovittu suoritettavaksi 29.8.


Hiiligrillissä valmistuneet ribbsit, ruokalistan mukaan hampurilaisten Mersu eli Hook-burger ja muut herkut katosivat lautasilta ja lankun pätkiltä. Herkuttelun lomassa oli mukava jutustella kerhosta ja kauden ajoista. Ensimmäinen ajo toteutetaan tietenkin rauhalliseen tahtiin ”ruosteenpoistoajona”, mutta maltetaan mielemme toukokuulle asti! Helatorstaina 9.5. lähdemme klo 15.00 omaa ravintolaamme kohti, sitä päivää juhlistetaan koko Euroopassa liputuksen merkeissä!