Kuvia 15.08.2024

Kuvia 15.08.2024

Aurinko pilkahteli pilvien lomasta ja moottoripyörän lämpömittari näytti 22 astetta. Lähtöpaikalla ensimmäisessä ruudussa oli lähtövalmiina tuttuakin tutumpi kerhon perustajajäsenen Roketti. Kahdeksan motoristia käynnisti ärjyvät kulkupelinsä ja mikä ilahduttavinta, joukossa oli myös yksi noviisi. Letka lähti Road captainin johdolla kuiville mutkateille jäsenen numero yksi toimiessa peräpään valvojana. Reittinä oli tällä kertaa Teuro ja Hämeen Härkätie. Maaseudulla kun ajellaan, on jo melko paljon traktorin jätöksiä asfaltilla, vaikka kaikkia viljoja ei vielä olekaan korjattu talteen.


Perillä meitä oli Messinkimasu vastassa tilauksensa tehneenä. Pääseurueesta tehtiin kolme statuslaskennan kannalta merkittävää tilausta, joista yksi todellakin oli uudelta jäsenkokelaalta. Mukavana syyskesän iltana oli hienoa nauttia vielä ulkoruokinnasta. Ensimmäisenä eväänsä sai Messinkimasu, joka suorastaan räjähti nauruun muiden ihmetellessä annosta; hän oli nimittäin tilannut Harmagedonin Harmagedonilla ilman mitään ylimääräisiä krumeluureja.


Pian saivat myös muut tilaamansa ruoat, Road captain tiedusteli herkuttelun lomassa noviisin tuntemuksia. Hän totesi annoksen oikein maukkaaksi ja pian olikin aplodien aika! Australian hallitus olikin sattumoisin koolla ja videoyhteyden kautta suoritus todettiin asianmukaisesti tapahtuneeksi ja hänelle myönnettiin kerhon jäsenyys ja näin ollen hän sai myös jäsennumeron.


Mr. Inssi, Messinkimasu, ja Peltipötsi hoitivat oman osuutensa pöydän ääressä, myös El Pasot ja Vuoristoneuvokset, unohtamatta ”Ribbsejä” haarukoitiin piiloon. Lähtöä tehdessämme ravintoloitsija Arja totesikin, että olimme saaneet uuden jäsenen; aplodit olivat kuuluneet sisälle asti. Vielä on yksi virallinen ajo jäljellä, mutta suunnitteilla on syyskuulle ”lauantai-extra”, josta on myös henkilökunnan kanssa käyty keskusteluja.


Paluumatka kulki pikatietä Forssaan, mistä Mr. Bitti jatkoi kohti Poria muun seurueen kääntyessä Urjalan ja Koijärven mutkaiselle reitille.