Kuvia 29.08.2024

Kuvia 29.08.2024

Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, kun seitsemän kerholaista kokoontui kesän viimeiselle pihviajolle. Lämpimästä säästä ilahtuneina useat nauttivat jäätelöt ennen lähtöä.


Letkaa lähti vetämään Peltipötsi tuttuun tapaan ja Mr. Inssi lupasi toimia peräpään valvojana. Reitiksi valikoitui tällä kertaa perinteisin tie Saaren kansanpuiston kautta. Kuiva asfaltti ja hyvinkin hiljaiset tiet siivittivät hyvän vauhdin ylläpitoon.


Matkan aikana oli letkaan liittynyt parikin ”mattimyöhäistä”, mutta ajo sujui kaikin puolin ilman kommelluksia. Messinkimasu oli parkkipaikalla vastassa ja oli bongannut samanlaisen selkämerkin, jollainen Peltipötsillä on nahkaliivissään. Tuttu kaverihan se oli! Seurue valtasi peräti kolme pöytää terassilta, sinne saapui vielä yksi jäsen ihan omia reittejään ajaneena. Siis kaikkiaan kolmetoista kerholaista oli mukana tällä ajolla!


Messinkimasu sai ensimmäisenä tilaamansa eväät: Harmagedon tupla-Harmagedonilla ja päälle vielä omista tuubeista Pöltsamaa-sinappia, sinappia hän tarjoili muillekin halukkaille. Hänen lisäkseen tilattiin ja suoritettiin neljä pihviä. Usea kerholainen tilasi vielä jälkiruoaksi annoksen paikallisen tuottajan salmiakkijäätelöä. Iloinen jutustelu ja naurun remakka huipentui viimeisen jäätelöannoksen saapuessa pöytään: valtaisa lasten herkkuannos, jossa oli vaniljajäätelön päällä todella reilusti kermavaahtoa sekä kinuskikastiketta. Tämän jäätelöannoksen kruunasi päällimmäisenä töröttänyt tikkukaramelli!


Eväät nautittuina kiittelimme ravintolan henkilökunnan ja samalla sovimme kevään aloituksen tapahtuvan 8.5.2025. Paluureittinä toimi nopein väylä 2- ja 9-teitä pitkin, missä riista-aitojen olemassaolo helpottaa illan hämärtyessä tapahtuvaa ajelua. Kerhollamme on legendaariset pikkujoulut Ravintola Hookissa 28.11. klo 18.00 alkaen, minne kaikki kerholaiset ja asiastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita.


Kerhon Australian hallitus kiittää ajokaudesta 2024 ja toivottaa hyvää joulua ja lyhyttä talvea kaikille!