Kuvia 24.05.2018

Kuvia 24.05.2018

Lähtöpaikalle kokoontui lähes helteisessä säässä kolme motoristia. Sekä Peltipötsi että kerhomme perustajajäsen ilahtuivat uudesta jäsenkokelaasta. Kolmikko lähti kurvailemaan alkukesän vihreydestä ja maaseudun luonnon tuoksuista nauttien kohti Liesjärveä. Ajelu sujui perinteisintä reittiä ja muutaman minuutin heidän saapumisensa jälkeen saapui myös Messinkimasu omia reittejään neljänneksi ruokailijaksi.

Kokeneimmat tilasivat Krakataut ja jäsenyyttä tavoitteleva noviisi Harmagedonin. Ilmeet olivat varmaankin hämmästyneemmät jäsenillä kuin kokelaalla, ilman muikisteluita tai kyynelehtimisiä katosi Harmagedon auringonpaisteelta piiloon. Hän sai raikuvat aplodit suorituksestaan ja hänelle tehtiin jäsennumerovaraus, jonka Australian hallitus käsittelee seuraavassa istunnossaan. Mikäli suoritus hyväksytään, on kerhomme jäsenmäärä näin ollen jo 148. Jäsenkokelaan kommentit pihvistä olivat: ”Pihvi oli hyvin kypsytetty ja sopivan tulinen.” Tälläkin kertaa hedelmäisen maukkaat Krakataut saivat kiitosta ja tarjoilija lupasikin välittää viestin keittiön puolelle.

Muutama kerholaisistamme on asettanut tavoitteen saada statuksensa nousemaan samaan lukemaan ikävuosiensa kanssa. Tilastonikkareille voi tässä yhteydessä todeta, että ensimmäinen suoritus tällä saralla on nyt nähnyt päivänvalon.

Vatsat tyytyväisyydestä hurisevina nelikko jyräytti kulkupelinsä käyntiin ja ratsastivat kukin tahoilleen auringonlaskua ihaillen ja kolmen viikon päästä tehtävää ajelua hiljaa ajatellen.