Kuvia 06.09.2018

Kuvia 06.09.2018

Kaksitoista motoristia kokoontui lähtöpaikalle. Peltipötsi lähti vetämään letkaa ja mutkaisilla teillä peileihin katsoessaan hän tunsi lämmintä ystävyyttä ja yhteenkuuluvaisuutta tässä porukassa. Matka taittui leppoisasti kuivassa, joskin tuulisessa syyskesän säässä. Perille päästyään porukka toivotettiin iloisesti tervetulleeksi, paikalle oli nimittäin ehtinyt kolme motoristia omia reittejään. Viidentoista motoristin saaminen mukaan ajolle oli jäsenen numero kaksi mukaan melkoinen saavutus, kun ottaa huomioon aikaisemman kello viiden lähtöajan.

Ensimmäinen kolmikko oli jo annoksensa tilannut pääjoukon saapuessa paikalle. Porukasta löytyi myös yksi noviisi, joka oli jo käynyt tutustumassa kerhoon ja nyt päätti koettaa The Pihvin suoritusta. Hyvästä yrityksestä ja kovasta kannustuksesta huolimatta hänen oli jätettävä suoritus kesken. Peltipötsi teki yllätyksen ja tilasi ainoastaan yhden Harman sisäisistä syistä, jotka hän kertoi sisäpiirille. Ruokailun lomassa hän muistutteli kerhon jäseniä kesän viimeisestä pihviajosta ja yhteisistä pikkujouluista Tampereen Kehräsaaressa Hook-ravintolan Vip-tiloissa 29.11. klo 18.

Illan saldoksi kirjattiin seitsemän Harmagedonia ja yksi Krakatau. Aikaisessa lähtöajassa oli se hyvä puoli, että porukka ehti kotiutua vielä ennen pimeän tuloa.