Kuvia 20.09.2018

Kuvia 20.09.2018

Upeassa pilvipoutaisessa säässä kokoontui yhdeksän moottoripyöräilijää sekä yksi kyytiläinen Toijalan lähtöpaikalle. Mukaan oli uskaltautunut myös ensimmäistä kertaa tänä kesänä roadcaptain Veijo keltaisella nelipyöräisellä villioriillaan. Hän lähti vetämään letkaa ruskan kellastamien puiden varjostamia teitä. Mutkatiet päätettiin valita kesän viimeisen ajokerran kunniaksi todelliselta maisemareitiltä: seurueemme jyristeli Teuron vanhan kylätien ja -miljöön kautta ”ikiaikaiselle” Hämeen Härkätielle.

Seurueen päästyä Keppanan parkkipaikalle, oli Messinkimasu jo heitä vastaanottamassa. Tilauksia tehtäessä kuulimme ravintolan henkilökunnalta pahoittelut valitettavan kömmähdyksen vuoksi: maito- ja piimätilaus oli unohtunut päivän ”todo-listalta”! Muutamille ensin ehtineille riitti navetan tuotteita, mutta monen kerholaisen oli käytävä limonadikaapilla. Peltipötsin tytär ja vävykokelas olivat antaneet luvan kertoa ilouutisen läsnäoleville kerholaisille: hänestä tulee ensi keväänä neljännen kerran vaari -tosin heidän toimestaan ensimmäistä kertaa! Nuoripari sai raikuvat aplodit ja onnittelut perheenlisäyksen johdosta.

Heinäkuun ajolla kerhon jäsenyyden lunastanut motoristi oli nyt toisella ajolla jyrisevällä kiikkustuolillaan ja teki jymy-yllätyksen tilaamalla ilmeenkään värähtämättä Krakataun. Viime ajolla jo kerran Harmagedon-suoritusta yrittänyt noviisi oli jo kotona päättänyt tällä kertaa tehdä suorituksen ja lunastaa näin ”The Kerhon” kunnioitusta herättävän jäsenyyden. Niinhän siinä todellakin kävi, kerho sai uuden jäsenen ja Krakatau-suoritus toi jopa kerhon sisäistä gloriaa nauttivaan ”Best of The Best -klaaniin” uuden ansioituneen chilinpurijan! 

Kesän viimeisen ajon saldona oli viisi Harmagedonia ja kaksi Krakatauta. Kotiinlähtöä viivytimme eron tuskaa tuntien. Ajotakkeja päälle pukiessamme toivottelimme ravintolan henkilökunnalle hyvää joulua ja he toivottivat oman moottoripyöräkerhon jäsenille lyhyttä talvea, samalla sovimme tapaavamme seuraavan kerran 16.5.2019.

Australian hallitus yhtyy ravintolan henkilökunnan toivotuksiin ja muistuttaa samalla, ettei jäsenistö vaipuisi liian syvään talviuneen. Kerhon jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut vietetään Ravintola Hookin VIP-tiloissa 29.11.2018 klo 18.00 alkaen. Tonttulakit mukaan!