Kuvia 04.04.2019

Kuvia 04.04.2019

Upeana keväisenä iltana kokoontui viisi kerholaista perustajajäsenen luokse kauden avaustapahtumaan. Isäntämme oli aloittanut savusaunan lämmittämisen jo puoliltapäivin ja saapuessamme paikalle olivat löylyt parhaimmillaan. Makoisista löylyistä huumaantuneena Peltipötsi ehdotti kokouksen pitämistä savuntuoksuisessa, mielen rentouttavassa ympäristössä. Saunotteluiden, jäähdyttelyiden ja peseytymisten jälkeen seurue kuitenkin siirtyi varsinaisten kokoustilojen puolelle. Makkarat sijoitettiin grilliin paistumaan ja kerholaisilla oli mahdollisuus ihailla upeita tiloja ja tiluksia.

Lihaisat eväät saivat kauniin värisen pinnan ja siirryimme sisätiloihin missä illan isäntä oli kattanut pöydän aivan notkuvaksi lukuisilla herkuilla. Ruokailun lomassa poninhäntäinen kerhomerkkivastaava luovutti Peltipötsille nahkaliiviin kiinnitettäväksi ”Road captain” -merkin. Samassa yhteydessä letkanvetäjällä oli mahdollisuus esitellä kerholaisille suunnitelmansa kesän ajopäivämääriksi. Ne hyväksyttiin muutoksitta ja muutaman vuoden tauon jälkeen on tarkoitus järjestää myös ”Jokeriajo”. Peltipötsi esitteli ryhmäajo-ohjeita, joita voisimme alkaa opetella noudattamaan. Perustajajäsenet pitivät ohjeita hyvinä ja ehdottivat, että ne liitettäisiin kerhon nettisivuille.

Makkarat, patongit, kurkkusalaatit ja muut herkut katosivat kuuden ”veljeksen” lautasilta, minkä jälkeen isäntämme kertoi keittäneensä iltakahvit. Kahvikuppeja oli riittävä määrä, mutta munkkipossuja hän oli hankkinut vain yhden: puolen neliömetrin kokoisen! Siinä oli koville pihvinpurijoille ihmettelemistä!

Illan hämärtyessä kerholaiset hajaantuivat tahoilleen ja isäntä jäi hoitamaan tiskauksen ja paikkojen ennalleen saattamisen. Sydämelliset kiitokset illan isännälle, toukokuussa lähdetään sitten mutkateitä pitkin tulisille pihveille!