Kuvia 16.05.2019

Kuvia 16.05.2019

Auringonpaahteisena alkukesän iltana kokoontui kolmetoista nälkäistä motoristia Toijalaan kerhon perinteikkäälle lähtöpaikalle. Mukaan oli uskaltautunut useampikin noviisi, minkä perustajajäsen numero kaksi ilahtuneena panikin merkille, kerholla on siis edelleen valtaisan tärkeä paikkansa Suomessa!

Kerhon uusi Road captain Peltipötsi johdatteli upean letkan useimmiten ajettua reittiä kohti määränpäätä. Tutulle parkkipaikalle oli seuruetta vastassa muutamia omia reittejään saapunutta pihvinpurijaa, Messinkimasun kasvoilta oli mukavaa huomata todellisen jälleen näkemisen ilme!

Uusi Tsapuska-lehti oli ilmestynyt. Siinä kerrotaan tällä kertaa pienen karavaanarin tarina Peltipötsiksi asti. Myös lihamestari-Joonasta ja hänen Krakatau-annoksen kehittelystä kertova juttu on riemastuttavaa luettavaa!

Krakatau-annokset löytyivät kahdelta lautaselta. ”Löytölautanen” kuului herkimpien tilauksiin, mutta varsinaisia Harmagedon-annoksia olikin tilauslistalla useita: kolme noviisia suoritti kerhon jäsenyyteen vaaditut manööverit! Suoritukset kirjattiin ylös ja heille tehtiin jäsennumerovaraukset, jotka kerhon Australian hallitus käsittelee seuraavassa kokouksessaan ja päättää jäseniksi hyväksymisestä.

Ravintolan henkilökunta oli ylitsevuotavan ystävällistä ja saimme sydämelliset tervetulotoivotukset seuraavalle ajokerralle. Seurue hajaantui, joskin pääjoukko ajeli urheiluopiston reittiä kohti auringonlaskua seuraavat pihviajot mielessään.