Kuvia 03.09.2020

Kuvia 03.09.2020

Pilvisenä torstai-iltana kokoontui Jokeri-ajon kaksikko Toijalaan jäsenistön toivomalle extra-ajolle. Peltipötsi oli epäileväinen säätilan suhteen ja oli päättänyt uudistaa hankkimansa sadeasun. Tämä toimenpide osoittautui hyvin pian onnistuneeksi päätökseksi, sillä motoristit saivat melko pian sadekuuron niskaansa. Osan matkasta he kurvailivat jopa kuivaa asfalttia pitkin, mutta lähestyessään kohdetta sadepilvi löysi taas tämän parivaljakon.

Messinkimasu oli säästynyt sateilta ja oli heitä tuttuun tapaan vastassa. Todellinen pihvikolmikko teki kerhon historiaa: jokainen tilasi ja myös suoritti Krakataun -tosin eri lisukkeilla. Aina tuo annos on yhtä hyvä ja makoisan maittava! Illan aikana viehättävä tarjoilijatar ihmetteli makuaistejamme kertoessaan juuri tapahtunutta kommellustaan keittiön puolella. Hän oli nimittäin paahtanut itselleen välipalaksi leivän ja sen nauttimisen jälkeen oli hänen huuliaan alkanut polttaa ja kihelmöidä, kokki oli pihviemme paistamisen jälkeen kaapinut paistolastalla parilan ”puhtaaksi”, muttei ollut siivonnut sitä millään vähintään TNT:tä sisältävällä desinfiointiaineella. Kolmikko nyökytteli päitään myötätuntoinen hymy kasvoillaan.

Sadeasuja pukiessamme saimme turvallisen matkan toivotukset ja totesimme, että vielä on kaksi ajokertaa jäljellä tällä ajokaudella.