Kuvia 27.05.2021

Kuvia 27.05.2021

Aikaistetusta lähdöstä huolimatta lähtöpaikalle oli kokoontunut kolme jäsentä ja yksi noviisi. Sääennusteen takia Road captain oli sonnustautunut neonkeltaiseen sadeasuun, mikä loppumatkasta osoittautuikin oivaksi päätökseksi. Matka taittui kuitenkin pääosin kuivista asfalttimutkista nauttien, metsän asukkaita unohtamatta: ensimmäiseksi kauris loikkasi letkan edestä ja seuraavaksi ruskosuohaukka pölähti lentoon käärmesaaliineen.

Saapuessamme kohteeseen Messinkimasu oli juuri asettelemassa kolmipyöräistään parkkiruutuun ja samassa pari muutakin jäsentä pöristeli paikalle. Siirryimme sisätiloihin, missä tutut tyttöset olivat tiskin takana toivottamassa seurueemme tervetulleiksi esitellen uuden tarjoilijattaren ja samalla meidät hänelle.

Peltipötsi tietenkin tilasi Krakataun ja keittiöväen silmien kirvelyn takasi viiden Harmagedon-annoksen tilaaminen. Noviisimme sai suoritettua annoksen ja videotallenne tarkastettiin Australian hallituksen pikakokouksessa, joten hänelle myönnettiin kunniakkaan kerhomme jäsennumero 158! Hänet toivotettiin tervetulleeksi kerhoon raikuvien aplodien kera. Kokeneet kerholaiset nostivat statustaan hilpeään jutustelun lomassa. Eipä aikaakaan kun Peltipötsi sai eväät piiloon ja näin ollen hänen statuksensa nousi ensimmäisenä kerholaisena kolminumeroiseksi.

Jäsenistö pynttäytyi kotimatkaa varten päättäen reitiksi Koijärven vehreät maisemat. Road captain varmisteli henkilökunnalta seuraavan ajon aikataulua, mikä tietenkin elää Suomen hallituksen ja AVI:n päätösten mukaan. Asia varmistuu ”lähempänä” ja kannattaakin seurata HGB:n Facebook sivuja ja Whatsapp-ryhmää, jos et vielä kuulu tähän viestittelyketjuun, niin ota tavalla tai toisella yhteys Peltipötsiin.