Säännöt

1.  Kerhon hallitus määrää ajopäivän ja lähtöajan, jolloin Harmagedon Brothers suorittaa yhteisen kerhomatkan hallituksen määräämästä lähtöpaikasta. Yhteinen matka tehdään kaksipyöräisellä ajoneuvolla ajaen Etelä-Hämeessä sijaitsevaan ravintolaan.  Jos jäseneksi pyrkivä on tulossa eri suunnasta kuin mistä yhteinen matka aloitetaan, matkan saa tehdä tässä tapauksessa yksinkin.  Jäseneksi pääsyn edellytyksenä on, että jäseneksi pyrkivä ajaa itse perille koko matkan.

2.  Ravintolassa jäseneksi pyrkivän tulee syödä ravintolan ruokalistalta Harmagedon-niminen ruoka-annos.  Hallituksen asettamien sääntöjen mukaan suoritus on hyväksytty, kun annoksen pihvi mausteineen sekä pihvin päällä oleva banaani on kokonaan syöty.  Annoksen muut ainesosat saa jättää syömättä.  Jäseneksi pääsyn edellytyksenä on, että pihvi on hyväksyttäväksi todennetulla tavalla käynyt vatsassa.  Ruoka saa ennemmin tai myöhemmin tulla ulos syöjän itsensä valitsemalla tavalla; oksentamalla tai normaalisti ulostamalla.

3.  Pihvin syömisen todentaa kaksi kerhon täysivaltaista jäsentä sääntöjen edellyttämällä tavalla syödyksi.  Tässä vaiheessa jäseneksi pyrkivä saa jäsennumerovarauksen, joka kertoo monentenako jäsen on pihvinsä kerhon historian aikana syönyt.  Jäsennumeron vahvistaa myöhemmin kerhon hallitus saatuaan selvityksen syömisen sääntöjenmukaisuudesta.

4.  Mikäli jäsen suorittaa pihvin syömisen sääntöjen edellyttämällä tavalla useamman kerran samassa tai eri ajoissa, hänen statuksensa kasvaa syöntikertojen vastaavalla määrällä.  Statuksensa voi tarkistaa jäsenluettelosta.