Kuvia 17.06.2021

Kuvia 17.06.2021

Aurinkoisena torstai-iltapäivänä Peltipötsi ja Inssi lähtivät kahdestaan ajelemaan pihvejä kohti. Matka taittui nopeinta reittiä hilpeää vauhtia, ainoa metsähallituksen nelijalkainen triokin poistui ärjyviä kulkupelejä kunnioittaen kaukaiseen pellonlaitaan.

Kaksikon saapuessa kohteeseen oli omia reittejään paikalle saapunut läntisen konferenssin edustajan isäukko. Hän oli usealta ajolta rohkeutta keränneenä tilannut ensimmäisen Harmagedon-annoksensa. Samassa pörähti parkkipaikalle Messinkimasu työkaverinsa kanssa.

Tilaukset tehtyään seurue valtasi ulkopöydän, jonka ääressä Road captain esitteli uusien nettisivujen tilannetta. Peltipötsi oli ehdottanut nettisivujen uudistamista ja Mr. Bitti Porista olikin saanut perustajajäseniltä ja Australian hallitukselta valtuudet ”päivittää nettisivut nykyaikaan”. Hän oli itse estynyt osallistua ajolle työpaikkansa tyky-päivään liittyvän Kirjurinluodon kesäteatteriesityksen takia, mutta nykytekniikan hallitsevana erilaiset yhteydet olivat auki koko illan!

Messinkimasu ja Inssi nauttivat Harma-pihvinsä ja kävivät jo tilaamassa jäätelöt jälkiruoaksi, kun noviisimme sai yllättävän vähäeleisesti ensimmäisen The Pihvin suoritettua- hän saikin raikuvat aplodit tästä. Hän totesikin lagonisesti suorituksen tehtyään: ”Hyvää!” Näin ollen hänelle tehtiin jäsennumerovaraus, jonka kerhon Australian hallitus hyväksynee seuraavassa täysistunnossaan. Eipä aikaakaan, kun viimeisenä ruokailijana Peltipötsi sai ahdettua Krakatau-annoksensa valtaisan perunamuusikeon kera pötsiinsä.

Ennen kotiinlähtöä Road captain muistutteli Jokeriajosta lauantaina 3.7. Kohteesta on hänelle jo tullut sähköpostitse tervetulotoivotukset! Illan ollessa vielä nuori, kotimatka taittui maisemareittejä urheiluopiston ja Koijärven kautta kruisaillen.