Kuvia 08.07.2021

Kuvia 08.07.2021

Aamun kaatosateet olivat tauonneet iltapäivän aikana. Ensimmäistä kertaa tällä ajokaudella pääsimme lähtemään normaaliin lähtöaikaan ja pilvipoutainen säätila olikin ehtinyt kuivattaa asfaltit.

Lähtöpaikalle kokoontui kahdeksan kerhon jäsentä, jotka myhäillen toivottivat ajolle tervetulleeksi myös rohkean noviisin. Emeritus Road captain Veijokin oli pitkän tauon jälkeen uskaltautunut/ehtinyt mukaan. Nykyinen Road captain Peltipötsi kyseli porukan tunnelmia reitin suhteen, mitään varsinaista kiirettähän ei ravintolamme puolesta ollut. Ajoreitiksi valittiin tunnelmallinen Hämeen härkätien mutkatie.

Perille päästyämme oli Messinkimasu meitä vastassa. Kymmenen motoristin sijoittuminen ”ulkoruokintaan” olikin hieman hankalaa, mutta valtasimme kolme pientä pöytää. Peltipötsi ja Inssi tilasivat Krakatau-annokset, lisäksi kassaneiti sai naputtaa koneelle viiden Harmagedonin tilaukset, noviisimme todellakin tilasi jäsenyyteen vaadittavan herkkuannoksen!

Asiakaspaljoudesta johtuen seurueemme joutui odottelemaan tilausten valmistumista ”hyvän tovin”, mutta kyllähän se aika kului niitä näitä rupatellessa. Kokeneet pihvinpurijat saivat annoksensa suoritettua seuraten samalla noviisin edesottamuksia: samaan tahtiin muiden mukana Harmagedon annos katosi lautaselta ja raikuvat aplodit kaikuivat kesäillassa, innostuivatpa naapuripöydässä istuneet leiditkin osoittamaan suosiota! Haastateltaessa hän kertoi, että annos ”pisti hien pintaan”. Samoilla linjoilla oli myös Inssi todeten Krakataun olevan edelleen tulinen.

Ensikertalaiselle tehtiin varaus jäsennumerosta, jonka Australian hallitus seuraavassa täysistunnossaan mitä todennäköisimmin vahvistaa, olihan paikalla kuitenkin yhdeksän täysivaltaista jäsentä todistamassa tätä suoritusta! Aurinko oli vielä korkealla, kun Peltipötsi lähti vetämään letkaa. Messinkimasu oli ensimmäinen, joka erkani porukasta kakkostiellä, seuraavaksi Mr. Bitti jatkoi Humppilasta Porin suuntaan. Siitä kohti koillista ajanut seurue pieneni yksi kerrallaan, mutta jo kahden viikon kuluttua pääsemme nauttimaan toistemme seurasta ja oman ravintolamme pihveistä!