Kuvia 12.08.2021

Kuvia 12.08.2021

Alkuviikon sateet olivat sopivasti tauonneet kerhomme ajopäiväksi. Lähtöpaikalle kokoontui kuusi jäsentä ja aseteltuaan aurinkolasit he jyräyttivät pyörät käyntiin. Matka sujui Peltipötsin johdolla kaukaisimman osallistujan toiveen mukaisesti nopeinta reittiä. Loppumatkasta saderintama oli kastellut tien, mutta seurue itse välttyi kastumiselta.

Messinkimasu oli epävakaisen säätilan huomioiden vallannut sisätiloista pitkän pöydän. Ravintolan henkilökunta oli huomioinut kerhomme tulon ja jättänyt pöydän siivoamatta, jottei kukaan ”tavallisista” asiakkaista suorita vakipaikkamme valtausta. Sen jälkeen, kun olimme tehneet tilauksemme, puhdistusoperaatio saatettiin päätökseen! Tämänkin huomionosoituksen kerhoamme kohtaan panimme ilahtuneina merkille.

Statustaan nostivat Peltipötsi Krakataulla, Messinkimasu tupla-Harmalla ja muutamia vuosia tauolla olleet jäsenet normaalilla Harmagedon-annoksella. Mr. Bitin isäukko halusi valmistella mahdollista Krakatau-klaanin jäsenyyttä tilaten oman tilauksensa kyytipojaksi kupillisen tähän ”The Annokseen” kuuluvaa soosia, todeten sen erittäin maukkaaksi. Mr. Pikku Myyn entinen tyttöystävä oli löytänyt hänen nimikkoketsuppiaan ajolle mukaan ja tätä pulloa esiteltiinkin jopa ravintolan riemastuneelle henkilökunnalle.

Ajokausi on vääjäämättä kääntymässä loppua kohti ja Road captain keskusteli henkilökunnan kanssa viimeisten ajojen aikatauluista. Kaikkien mahdollisten ja jopa mahdottomienkin tilanteiden keskellä he ottavat kerhomme ajopäivät huomioon! Tästä he saivat jäseniltä sydänlämpöiset kiitokset.

Ilta ei ollut vielä hämärtynyt, kun tämä seitsikko sai turvallisen matkan toivotukset ja heidät toivotettiin taas tervetulleiksi kahden viikon kuluttua. Masut tyytyväisyydestä huristen he starttasivat metalliset oriinsa ja ratsastivat kohti auringonlaskua.