Kuvia 26.08.2021

Kuvia 26.08.2021

Pilvisenä iltana ei lähtöruutuun ilmestynyt Inssin ja Peltipötsin seuraksi muita. Kaksikko ajeli Tammelan rajalle asti kosteita asfalttiteitä, mutta välttyivät sinne asti sateilta. Sadeasun tiiviys tuli testattua loppumatkasta, joskin perillä Inssi totesi ilman viilenneen syksyiseksi. Messinkimasu oli saanut saavillisen jos toisenkin niskaansa etelän suunnasta saapuessaan.

Tämä eskimojaoston kolmikko kuoriutui märimmistä ajovarusteistaan ja suoritti tilauksensa. Ikkunapöytä oli kutsuvasti vapaana ja he siirtyivät rupattelemaan annoksia odotellessaan. Peltipötsi ja Messinkimasu makeilivat ravintolan lippalakeillaan ja siitä innostuneena Inssi päätti hankkia myös itselleen päähineen maailman menoon kadonneen tilalle. Kun viehättävä tarjoilijatar toi annokset, pyysimme häntä ikuistamaan tämän hattupäisen kolmikon digitaaliseen muotoon.

”Lakki päästä!” -ja herkkuruokien kimppuun. Pohjoisen pojat nauttivat statuksen nostoon oikeuttavat normaalit Harmagedonit Messinkimasun ”tyytyessä” jättierikoisuuteensa: tuplajauhelihapihvi, pari ryynimakkaraa ja kaksi paistettua kananmunaa maxihampurilaissämpylän sisään piilotettuina, sekä mukana vielä tappajaperunat! Ruokailun lomassa Peltipötsi teki havainnon, että Inssi oli tällä suorituksella siirtynyt statustaulukossa kolmoseksi ohi emeritus Road captain veli-Veijon. Siispä taulukon top-3 oli tällä kertaa edustettuna!

Illan hämärtyessä kolmikko puki ajovarusteet ja kiittelivät paikalla olleen henkilökunnan todeten, että kauden viimeisten kolmen ajon lähtö onkin jo klo 17.00, joten pääsemme kotimatkalle aiemmin sekä tietysti he saavat ravitsemusliikkeen suljettua aukioloaikojen puitteissa.