Kuvia 02.12.2021

Kuvia 02.12.2021

Kirpeässä pakkassäässä kokoontui seitsemän jäsentä kerhomme pikkujouluun Ravintola Hookin VIP-tiloihin. Emeritus Road captain veli-Veijo oli ollut useammankin kerran puhelinyhteydessä nykyiseen Road captain Peltipötsiin kysellen ravintolan siipiannoshaasteesta. Ne keskustelut olivat, sattuneesta syystä, päättyneet laihoin tuloksin. Hän oli kaikesta huolimatta päättänyt suorittaa haasteen, minkä hän kertoikin tilauksiamme vastaanottomaan tulleelle tarjoilijattarelle. Samalla seurueemme teki juomatilauksensa ja siirryimme illan varsinaiseen ohjelmaan.

Tilaisuuden aluksi Peltipötsi toivotti kaikki tervetulleiksi ja piti lyhyen puheen kuluneen kauden tapahtumista, joista näkyvin lienee kerhomme nettisivujen päivittäminen nykyajan vaatimusten mukaisiksi. Kesän aikana hän oli saanut vapaat kädet johtaa kerhoa, joskin perustajajäsenten ja Australian hallituksen veto-oikeus on edelleen ehdoton. Hän oli tarkoista ohjeista huolimatta toiminut perustajajäsenten selän takana. Hänen esityksestään ja Australian hallituksen päätöksellä näille herroille myönnettiin tällä päivämäärällä Harmagedon Brothers -kerhon kunniajäsenyys!

Kiitospuheen myötä saimme lyhyen referaatin kerhon perustamiseen johtaneista tapahtumista. Eipä aikaakaan, kun tilauksemme tuotiin pöytään, Lauri Markkasen burgeriannos, erilaiset ribbsit ja muut herkut tuoksuivat houkuttelevilta, mutta voimakkaimpana oli tietenkin Nagamoritz wings-haaste kastikkeineen. Nautimme herkkuja iloisen rupattelun merkeissä samalla kannustaen tämänkertaista suorittajaa. Neljän kerholaisen nimi löytyy Hook Wall of Fame-kunniataulusta ja raikuvat aplodit kaikuivat tarjoilijattarelle asti, jotta hän tiesi tulla tarkistamaan nyt viidennen suorituksen.

Ruokailun lomassa Road captain esitteli suunnitelmansa ensi vuoden toiminnasta, päivämäärät hyväksyttiin muutoksitta ja nyt ne löytyvätkin näiltä nettisivuilta, mistä jokaisen kannattaa laittaa ne muistiin omaan kalenteriin. Tarjoilijatar välitti toiveemme sekä kevätjuhlan, että pikkujoulujen päivämääristä VIP-tilojen varauksista vastaavan henkilön tietoon ja toivotti meidät sydämellisesti tervetulleiksi uudelleen.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja laskut maksettuaan seurue hajaantui pimeään talvi-iltaan.
Australian hallitus toivottaa kerholaisille ja kaikille asiastamme kiinnostuneille hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle 2022! Ja ennen kaikkea lyhyttä talvea…