Kuvia 07.07.2022

Kuvia 07.07.2022

Puolipilvisenä iltana lähti neljä nälkäistä motoristia mutkateitä ajelemaan. Varjopaikoissa oli vielä kaasukahvaa hillitsemässä vettä asfaltilla, mutta pääosin matka taittui mukavalla vauhdilla. Matkan viimeisellä osuudella oli aloitettu asfaltointitöiden valmistelut, parissa kohtaa vastassa oli suoraan kivilouhokselta tuotua materiaalia! Päästyämme parkkipaikalle Messinkimasu tervehti meitä iloisena.


Tilaukset tehtyämme valtasimme sisätiloista pitkän pöydän, minne ensimmäisenä tuotiin Messinkimasun Jytky-hampurilainen Harmagedon pihvillä -se annos on nimensä mukaisesti ISO! Peltipötsi ja Inssi saivat myös statustaan nostettua ”tavallisilla” Harmagedon-annoksilla, joskin Inssin kova nälkä näkyi ranskalaisten perunoiden määrässä, niitä oli pieni pärekorillinen. Mainittakoon tästä uudesta Jytkystä, että onnistunut annos on vastedeskin tilattavissa, sillä keittiön henkilökunta talletti ohjeen myöhempää käyttöä ajatellen. Statuslaskennassa se nimensä mukaisesti oikeuttaa yhden pykälän nousuun.


Road captain oli ollut yhteydessä perustajajäseneen n:ro 1 tuoden seurueelle häneltä terveiset. Tilanteiden muuttuessa tuli eteen myös tarve parin päivämäärän muuttamiselle. Seurue otti välittömästi yhteyttä Australian hallitukseen, joka piti hätäkokouksen ja hyväksyi suunnitelmat. Jo sovitut ajopäivämäärät pysyvät ennallaan, mutta 20-vuotisjuhla-ajo toteutetaan 25.8. Tälle ajolle kutsutaan erityisesti kerhomme kunniajäsenet! Toinen muutos koskeekin talviaikaa, kerhomme pikkujoulut siirtyvät pidettäviksi 15.12. klo 18.00 alkaen Ravintola Hookissa. Tämän muutoksen Road captain varmisti saman tien kohderavintolaan soittamalla. Nämä muutokset kerholaisten kannattaakin nyt jo laittaa omien kalentereiden sarakkeeseen ”pakolliset menot”.


Maukkaiden eväiden hyväillessä vatsoja seurue jyräytti kiiltävät ratsunsa matkantekoon. Hetkellinen kesäsade saatteli heitä, mutta pian jo ilta-aurinko saikin siristelemään silmiä. On meillä sentään upea kerho ja upeita jäseniä!