Kuvia 11.08.2022

Kuvia 11.08.2022

Helteisenä torstaina kokoontui viisi kerhon jäsentä pihviajon lähtöpaikalle. Mukaan oli lähtenyt myös kaksi noviisia tutustumaan toimintaamme. Lisäksi oli autollaan paikalle saapunut, vielä toipilaana oleva, perustajajäsen numero yksi. Hän esitti omasta ja jäsenen numero kaksi puolesta kutsun juhlistamaan kerhomme 20-vuotista toimintaa, nimittäin 13.8.2002 tämä kaksikko suoritti ensimmäisen ajon ja ensimmäiset pihvit!


Kakkukahvit tarjotaan ennen seuraavalle ajolle lähtöä 25.8.2022 klo 17.00 alkaen osoitteessa Pätsiniementie 36, Toijala (Akaa). Moottoripyörän voi ajaa sisäpihalle. Juhlapaikalta on noin viiden minuutin ajoaika varsinaiselle ajon lähtöpaikalle.


Seitsemän motoristia lähti mutkateille auringonpaisteesta nauttien Road captain Peltipötsin vetäessä letkaa. Kruisailu tuntui taas mukavalta ja matka huipentui viimeisellä osuudella, pitkään odotetut asfalttityöt olivat valmistuneet. Yhtä aikaa pääjoukon kanssa ravintolalle saapui myös Messinkimasu omasta suunnastaan. Kahdeksan motoristia suoritti tilauksensa ja he siirtyivät terassille, missä heitä odotti upea yllätys: pitkä pöytä oli varattu juuri kerhomme jäsenille. Tilauksissa oli neljä Harmaa, joista vastasivat kolme jäsentä ja toinen mukana olleista noviiseista. Mukavan jutustelun lomassa annokset katosivat kaikkien muiden lautasilta, mutta kerhon sääntöjen tarkastuksen jälkeen noviisin suoritusta ei voitu hyväksyä, mutta ehkäpä jo ensi kerralla!


Ravintolan edustajan kanssa käymänsä vakavahenkisen keskustelun myötä Road captainilla on ilo kertoa todellinen jymyuutinen! Henkilökunta oli käynyt huippusalaisia neuvotteluja kerhon Australian hallituksen kanssa sääntöjen noudattamisesta ja niiden käytäntöön soveltamisesta. Ravintolan henkilökunta haluaa omalta osaltaan juhlistaa kerhomme 20-vuotista taivalta. Seuraavalla ajolla esitellään Harma-hampurilainen, joka varmistusten jälkeen tulee olemaan sääntöjen mukainen Harmagedon, jolloin se statuslaskennassa oikeuttaa yhden pykälän nousuun.


Uuden asfaltin houkuttamana seurue lähti kotimatkalle urheiluopiston reittiä. He eivät päässeet montaakaan kilometriä, kun Peltipötsi alkoi vilkutella jarruvaloja ja huitoa kuin tuulimylly: keskellä tietä patsasteli suuri urospeura vailla kiireitä, vasta kaasukahvan kääntö ja moottorin jyrähdys sai tämän eläimen loikkaamaan Metsähallituksen puolelle. Tämä jäi onneksi ainoaksi epäkohdaksi koko paluumatkalla.


Kahden viikon kuluttua kahville, kakulle ja ajon myötä pihveille ja hampurilaisille! NAM!