Kuvia 22.09.2022

Kuvia 22.09.2022

Syksy saa ja sen huomasi myös lämpömittarista. Ei ollut enää kahtatoistakaan astetta kauden viimeiselle ajolle lähdettäessä. Lähtöpaikalle oli kokoontunut ennätysmäärä porukkaa: kuusi jäsentä ja kaksi noviisia, tämä duo jopa samasta perheestä. Perustajajäsen numero yksi oli menossa saunaan, mutta kävi kuitenkin saattelemassa porukan matkaan. Road captain toivotti kaikki tervetulleiksi ja seurue jyräytti koneet käyntiin. Mr. Pikku Myy ehdotti Peltipötsille ajoajan ennätyksen yrittämistä, mutta vastuuntuntoisena ryhmänjohtajana Peltipötsi vain hymyili tälle ehdotukselle!


Aurinkoisessa säässä oli mukava kurvailla keltaisten puiden reunustamia mutkateitä. Reitiksi valittiin Susikkaantie, jonka tämän kesän päällystystyöt olivat juuri valmistuneet. Parkkipaikalla heitä odotti, tuttuun tapaan, Messinkimasu, joka oli tälläkin kertaa suorittanut virityksiä annokseensa. ”Tupla-Krakatau-burgeri” oli jo valmistumassa keittiön puolella, kun seurue siirtyi sisätiloihin. Peltipötsi tilasi myös Krakatau-burgerin, tosin ”vain” tavallisena versiona. Mr. Inssin lautaselta löytyi tietenkin perinteinen Harmagedon-annos. Molemmat noviisimme uhmasivat kohtaloaan tilaamalla Harmagedon-annokset.


Ensimmäisinä nautittaviksi saapuivat burgerit, Messinkimasun annos tarkastettiin huolella ja todettiin statuslaskennassa ”kahden arvoiseksi suoritukseksi”. Viehättävän tarjoilijattaren tuodessa Mr. Bitin tilaaman Jytky-hampparin, hän totesi kokin unohtaneen annokseen kuuluvat nakit, jotka hän toisi hetken kuluttua. Tämän porukan tuntien, nauravien nakkien korin saapuessa, ne muuttuivat sillä siunaamalla hetkellä naurattaviksi nakeiksi!


Hampurilaiset katosivat lautasilta, myös Mr. Inssin suoritus hyväksyttiin ilman videotarkistusta. Mr. Junior-noviisimme suoritti Harmagedon-annoksensa tyylikkään vähäeleisesti ja sai asiaan kuuluvat aplodit. ”Polttaa ja hyvää” olivat hänen kommenttinsa jäsenyyden varmistuttua. Mr. Seniorille tuntuivat viimeiset suupalat olevan vaikeita, mutta urheasti hän sinnitteli annoksensa loppuun! Kommenttina oli ”Hyvä ja tulinen setti” aplodien kaikuessa ravintolan holvikaarissa. Tällä kaudella kerhomme sai neljä uutta jäsentä, joista puolet tällä viimeisellä ajolla.


Pikkuhiljaa yhdeksän motoristia puki ajovarusteet päälleen ja hyvästeli henkilökunnan todeten, että toukokuun 11. päivänä tapaamme. Road captain kiitti porukkaa kuluneesta kaudesta ja muistutti vielä joulujuhlasta 15.12. klo 18.00 alkaen ravintola Hookin VIP-tiloissa Tampereen Kehräsaaressa ja näin seurue lähti ajelemaan pimenevään iltaan kevään ajot mielessään…