Kuvia 16.03.2023

Kuvia 16.03.2023

Maaliskuinen aurinko oli vielä korkealla, kun viisitoista henkeä kokoontui tutuksi tulleisiin Ravintola Hookin VIP-tiloihin availemaan 22. ajokautta. Tilaisuuden avasi Road captain Peltipötsi hölisemällä jonninjoutavia tarinoita, tärkeimpänä asiana oli kuitenkin kiittää paikalle saapuneita perustajajäseniä tämän kerhon olemassaolosta. Raikuvat aplodit kertoivat tälle kaksikolle heidän nauttimastaan arvostuksesta ja vankkumattomasta suosiosta.


Tarjoilijattaren kerättyä ruoka- ja juomatilaukset pääsi puheensorina valloilleen ja kuulumisia vaihdettiin innokkaasti. Hook-burgerit ja ribbsit sekä muut herkut saapuivat nopeasti pöytiin. Kerhomerkkivastaava Mr. Pikku Myy sai makkaraperuna-annoksensa ja tarjoilijattarelle kerrottiin ketsupin tarpeesta. Valtaisa pettymyksen huokaisu kuului ravintolasalissa, kun tässä ravitsemusliikkeessä ei ollut lastenannokseen sopivaa Pikku Myy-ketsuppia.


Kerholaisten keskuudessa on ollut kevään mittaan kyselyä mahdollisesta ruosteenpoistosta. Road captain kertoi, että kevään ensimmäinen ajo 11.5. tullaan ajamaan rauhalliseen tahtiin Hämeen Härkätien mutkaisia reittejä kurvaillen. Se varmaankin riittää kerhon osalta ajoharjoitteluksi. Hän jakoi kesän aikatauluja kaikille halukkaille, samoin hänellä oli jaossa ryhmäajo-ohjeita, jotka tosin löytyvät myös näiltä kerhon nettisivuilta.


Kun maukkaat ruoat ja viimeiset kulaukset juomista oli nautittu, hajaantuivat kerholaiset nyt jo hämärtyneeseen kevätiltaan. Ei enää kahtakaan kuukautta, kun Toijalasta lähtee jyrisevä letka…